Doplnili sme našu internú knižnicu o nové motivačné knihy – Aktualizácia 2.2.2022

Opäť sme využili dotáciu z Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR na doplnenie našej knižnice, ktorú sme vybudovali v roku 2020 (viď článok). Okrem 9 nových motivačných kníh sme sme vymaľovali aj našu workshopovú miestnosť.

Tohto roku sme sa pokúsili spríjemniť aj miestnosť, v ktorej knižnicu udržiavame a ktorá slúži ako workshopová miestnosť, resp. miestnosť na aktivity. Je prístupná pre členské organizácie, a v prípade záujmu im ju vieme kedykoľvek zapožičať na ich aktivity.

Veríme, že sa vám bude páčiť a okrem kvalitných spoločných aktivít tu nájdete aj správnu knihu, ktorá vám pomôže byť motivovanejším, efektívnejším, lepším, informovanejším.

Výsledok toho ako sme to naaranžovali môžete vidieť tu na týchto fotografiách:

Prihlasovací formulár pre dostupné knihy nájdete TU.

Prehľad dostupnej literatúry, nájdete tu…

Dajte nám tipy na kvalitný knižný materiál, ktorým obohatíme našu knižnicu a ktovie, možno aj ty raz prídeš k nám a nejakú si vypožičiaš 😉

Veríme, že sa nám týmto počinom podarilo vytvoriť ďalší benefit pre členské, pozorovateľské a partnerské organizácie. Umožníme im zapožičať si odbornú a motivačnú literatúru, čím veríme, že dosiahneme zvýšenie kompetencií jednotlivých zástupcov organizácií ako aj jednotlivcov, pri príprave na ich spoločenský a pracovný život. Veríme, že to bude mať nepriamy pozitívny dopad na prácu s mládežou v kraji. 

Táto aktivita bola podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Programy pre mládež 2014 – 2021“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Post Author: Marián Švekuš