Séria konferencií pre mládež opäť v Košickom kraji

Pripravili sme si tento rok po rokoch opäť sériu konferencií. 

Pôjde o v poradí už 7. ročník, ktorý sme organizovali od roku 2014 do 2019. V roku 2020 nás stopla pandémia a my sme prešli na model online vzdelávacích workshopov DoTVORsa.  Ide o jedinečnú sériu konferencií na území Košického kraja o mladých, pre mladých a s mladými. V spolupráci s Košickým samosprávnym krajom a organizáciami pôsobiacimi v oblasti mládeže v našom regióne je snahou konferencií zvýšenie kvality práce s mládežou. Prezentáciou príležitostí a možností pre mladých, ktoré pre nich ponúkajú lokálne ale aj regionálne organizácie je pre nás príležitosť sieťovať sa nielen medzi organizáciami ale aj medzi ambicioznymi mladými ľuďmi, ktorí majú záujem na sebe pracovať a tak byť užitoční nielen vo svojej komunite ale aj pre celú spoločnosť.

Účastníci budú mať možnosť sa na konferencii dozvedieť o rôznych príležitostiach, do ktorých sa mladí ľudia môžu zapojiť v našom regióne, ako aj o tom, ako tráviť voľný čas zmysluplne. Stretnú sa s inšpiratívnymi osobnosťami z rôznych oblastí, zástupcami miestnych samospráv, partnermi z neziskového sektora a súkromnej sféry. Veríme, že informácie a skúsenosti, ktoré študenti na konferencii získajú, ich inšpirujú k činom a aktivite nielen na svojej škole.

Na konferencii môžeš:

– spoznať nových aktívnych, zanietených a ambicióznych mladých zo Spišskej Novej Vsi alebo okolia, ako si aj ty, ktorým nie je ľahostajné ako to vo vašom meste, obci alebo aj kraji funguje,

– spoznať zaujímavé príležitosti, ktorým sa môžeš venovať, do ktorých sa môžeš zapojiť, 

– absolvovať neformálne „debatky“ počas toho ako si dáš kávičku, osviežujúci nápoj alebo niečo fajné pod zub,

– urobiť si spoločné fotografie, ktoré ti budú pripomínať Konferenciu, vďaka ktorej sa posunieš nielen osobnostne ale aj kariérne.

REGISTRUJ SA

Počet účastníkov na konferenciách je limitovaný, preto:

AK MÁŠ VÁŽNY ZÁUJEM ZÚČASTNIŤ SA KONFERENCIE, VYPLŇ PROSÍM SVOJE PRIHLASOVACIE ÚDAJE A ODOŠLI FORMULÁR NAJNESKÔR DO 2 dní pred konaním konferencie, o ktorú máš záujem. 

Viac informácii získate tu v samotnom registračnom formulári:
https://forms.gle/SHrzc4B7YvyQ2zWE9

Účastnícky diplom bude slúžiť zároveň ako “ospravedlnenka do školy. To sme už s vašimi riaditeľmi dohodli 😉

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím neváhajte kontaktovať elektronicky na spolu@rmkk.sk. 

PROJEKT VĎAKA PODPORE MINISTERSTVA ŠKOLSTVA, VÝSKUMU, VÝVOJA A MLÁDEŽE SR

Séria konferencií je súčasťou projektu Rady mládeže Košického kraja, ktorý bol podporený z dotácií MINISTERSTVA ŠKOLSTVA, VÝSKUMU, VÝVOJA A MLÁDEŽE SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút pre vzdelávanie a mládež

Organizátori si vyhradzujú právo zmeny programu konferencie v prípade neúčasti vopred dohodnutých rečníkov alebo neočakávaných situácií.

V prípade akýchkoľvek otázok, týkajúcich sa účasti na konferenciách nás prosím neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 910 907 955.

Post Author: Marián Švekuš