WeKEc podcasty – 011. O dobrovoľníctve, DofE a iných zážitkoch

Hovorí sa, že kým sme mladí mali by sme sa zapájať kde sa dá aby sme mali neskôr na čo spomínať. Gabriel Sarkovics sa riadi podobným heslom. Vyspovedali sme ho ohľadom jeho dobrovoľníckej činnosti, pôsobenia v Študentskom parlamente Košického kraja (ŠP KK), či skúseností s výmennými pobytmi cez projekt Erasmus +. Taktiež nám bližšie predstavil rozvojový program DofE (Duke of Edinburgh – Cena vojvodu z Edinburghu), ktorému sa už aktuálne venuje na zlatej úrovni. 

Inšpirujte sa aktivitami, ktorým sa venuje Gabriel na svojej ceste za poznaním a skúsenosťami. Nestihol povedať všetko ale tak to by bola dlhá epizóda 😉

Tento podcast bol nahraný v priestoroch Košickej Tabačky a vďaka ich projektu TabLab a zanieteniu @justhearaudio.

Prehraj si epizódu cez Googlepodcasty

Budeme radi za každý váš odber, zdieľanie, páčik, vypočutie ;).

Ďakujeme všetkým, ktorí sa na tomto projekte podieľajú, fandia nám, resp. už rozmýšľajú ako pridať ruku k dielu ? Úspešný zvyšok týždňa všetkým ?

Podcast plný úspešných ľudí, inšpirácií, príbehov. 👀 Vďaka nám sa dozvieš o zaujímavých projektoch a podujatiach, aktuálnych výzvach, neformálnom vzdelávaní a o organizáciách pracujúcich s mládežou a pre mládež.

Tento 🎧 podcast vznikol v rámci projektu 📣 Štruktúry pre participáciu 2022 – Košický kraj, podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje.

Tešíme sa na teba!
Tvoj Tím WeKEc RMKK

#dobrovolnictvo #DofE #StudentskyparlamentKosickehokraja #Erasmus+ #stopa2022 #srdcenadlani #wekec #podcast #sebarozvojapracasmladezou #mladipremladych #mykecame #cestakvlastemuprojektu #moznostipremladych #minedu #ministerstvoskolstvavedyvyskumuasportu #kosickykraj

Post Author: Marián Švekuš