Školenie – Efektívna komunikácia v spolupráci s CVČ Košice

Teší nás, že sa nám v spolupráci s partnerskou organizáciou Centrom voľného času Košice a Košickým mládežníckym parlamentom podarilo zorganizovať naše prvé spoločné podujatie.

Za spoluprácu chceme veľmi pekne poďakovať okrem iného aj Roubie Vargovi ako zástupcovi CVČ Košice a Pánovi lektor Rudolf Christopher Takáčovi Pánovi s veľkým P.

Miesto: Budova ALFA v Kulturparku, na poschodí nad hlavným vchodom do budovy.
Cieľová skupina:– mladí ľudia, ktorí sa chcú vzdelávať a byť úspešnými vo svojom obore/oblasti, ktorej sa v budúcnosti budú chcieť venovať,- pracovníci s mládežou.

PROGRAM:

16:10 – 16:25 Registrácia

16:30 – 16:40 Úvod 

16:40 – 19:00 Samotný workshop

19:00 – 19:10 Záverečné slová a neformálna diskusia

Workshop bol zameraný na praktické ukážky otvorenej komunikácie a vyžadovania a poskytovania spätnej väzby. Súčasťou workshopu je aktívne počúvanie a jeho prínos pre efektívnu komunikáciu, komunikačný plán v rámci tímu a doplňujúce nástroje a techniky komunikácie.

Niečo o Pánovi lektorovi – Rudolf Christopher Takáč je lektor v oblasti projektového riadenia s vyše 20 ročnou praxou. Rudolf Takáč patrí medzi európsku špičku v oblasti projektového riadenia V rokoch 2006 – 2012 pôsobil ako prezident Spoločnosti pre projektové riadenie na Slovensku. Je zakladateľom bezplatných znalostných portálov www.managerport.sk a www.managerport.com (vyše 850 príspevkov). Medzi jeho publikačné aktivity patrí kniha UZDA NA PROJEKT a sada štyroch kníh pre rozvoj detí www.kamkacik.sk. Rudolf prednášal na seminároch (Viedeň, Zürich) a na svetovom kongrese IPMA (Rotterdam). V súčasnej dobre pracuje ako odborný konzultant a lektor v spol. 2BCognitus.

Aktivita bola súčasťou projektu Rady mládeže Košického kraja, ktorý bol podporený z dotácií MINISTERSTVA ŠKOLSTVA, VÝSKUMU, VÝVOJA A MLÁDEŽE SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút pre vzdelávanie a mládež

Post Author: Marián Švekuš