Offline Workshop DoTVORsa pre zástupcov partnerskej organizácie na tému Efektívna komunikácia 03/2024

Bolo nám cťou a potešením zorganizovať vzdelávací workshop DoTVORsa 2024, ktorého cieľom bolo informovať a vzdelávať mladých ľudí v jednej z významých oblastí osobnostného rozvoja.
Hlavným organizátorom je Rada mládeže Košického kraja, ktorá tento workshop pripravila v spolupráci s partnerskou organizáciou Centrom voľného času Košice a Košickým mládežníckym parlamentom
Stretnutím vás bude sprevádzať Roubie Varga ako zástupca CVČ Košice a Pán lektor Rudolf Christopher Takáč.

Kedy ? V utorok 05. marca 2024 v budove ALFA v Kulturparku na poschodí nad halvným vchodom do budovy.

Cieľovou skupinou boli hlavne zástupcovia Košického Mládežníckeho parlamentu, ktorýpatrí pod Centrum voľného času CVČ Košice. Pre nižšiu účasť sme oslovili aj zástupcov ostatných mládežníckych parlamentov mestských časti v meste Košice, príapdne zástupcov členských a partenrských organizácií. Tí dostatočne doplnili kapacitu školenia a boli aj prínosom. Svojimi skúsenosťami a aktivitou prispeli k výbornej atmosfére a podbnetými vyjadreniami zvýšili hodnotu podujatia.

PROGRAM:

16:10 – 16:25 Registrácia

16:30 – 16:40 Úvod 

16:40 – 19:00 Samotný workshop

19:00 – 19:10 Záverečné slová a neformálna diskusia

Čo sa účasntíci dozvedeli reps. čo účastníkom tento workshop priesol? 

Workshop bol zameraný na praktické ukážky otvorenej komunikácie a vyžadovania a poskytovania spätnej väzby. Súčasťou workshopu bolo aj aktívne počúvanie a jeho prínos pre efektívnu komunikáciu, komunikačný plán v rámci tímu a doplňujúce nástroje a techniky komunikácie.

Bolo nám potešením spolupracovať opäť s Pánom lektorom Rudolfom Christopherom Takáčom, ktorý lektoruje v oblasti projektového riadenia s vyše 20 ročnou praxou. Rudolf Takáč patrí medzi európsku špičku v oblasti projektového riadenia V rokoch 2006 – 2012 pôsobil ako prezident Spoločnosti pre projektové riadenie na Slovensku. Je zakladateľom bezplatných znalostných portálov www.managerport.sk a www.managerport.com (vyše 850 príspevkov). Medzi jeho publikačné aktivity patrí kniha UZDA NA PROJEKT a sada štyroch kníh pre rozvoj detí www.kamkacik.sk. Rudolf prednášal na seminároch (Viedeň, Zürich) a na svetovom kongrese IPMA (Rotterdam). V súčasnej dobre pracuje ako odborný konzultant a lektor v spol. 2BCognitus.

Tento workshop bola vzdelávacia aktivita podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR – v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

S úctivým pozdravom Rudolf, Roubie & Tím DoTVORsa 2024

Post Author: Marián Švekuš