WeKEc podcasty – 010. So psychológom, ktorý …

Každý z nás má aspoň občas plnú hlavu myšlienok, ktoré nás neustále rušia a odvádzajú našu pozornosť. Dá sa s tým niečo robiť ?

V dnešnej epizóde sme sa porozprávali s Matejom Hrabovským, psychológom, lektorom a koučom, ktorý mimo iné pomáha ľuďom takéto myšlienky lepšie zvládať. Učí ich, ako sa nimi nenechať vytrhávať od existencie v prítomnosti. Opýtali sme sa aj, pre koho je určený koučing alebo čo ho viedlo k tejto profesii a životnej dráhe.

Video upútavka z nahrávania 😉
Prehraj si epizódu cez Googlepodcasty

Budeme radi za každý váš odber, zdieľanie, páčik, vypočutie ;).

Ďakujeme všetkým, ktorí sa na tomto projekte podieľajú, fandia nám, resp. už rozmýšľajú ako pridať ruku k dielu ? Úspešný zvyšok týždňa všetkým ?

Podcast plný úspešných ľudí, inšpirácií, príbehov. 👀 Vďaka nám sa dozvieš o zaujímavých projektoch a podujatiach, aktuálnych výzvach, neformálnom vzdelávaní a o organizáciách pracujúcich s mládežou a pre mládež.

Tento 🎧 podcast vznikol v rámci projektu 📣 Štruktúry pre participáciu 2022 – Košický kraj, podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje.

Tešíme sa na teba!
Tvoj Tím WeKEc RMKK

 #mindfulness #blogzabytie #koucing #soft-skills #wekec #podcast #sebarozvojapracasmladezou #mladipremladych #mykecame #cestakvlastemuprojektu #moznostipremladych #minedu #ministerstvoskolstvavedyvyskumuasportu #kosickykraj

Post Author: Marián Švekuš