DoTVORsa #19 Ako žiť dobrý život? Nástroje a akcia

Každý človek túži žiť dobrý život. Čo to znamená a ako sa to dá v čase, ktorý žijeme? Vyhnúť sa zbytočným prešľapom, nastaviť si hlavu a poznať správne nástroje je dobrý začiatok. Čo sa môžeme naučiť od cisárov, filozofov a ľudí, ktorí zanechali stopu? Cieľom je získať praktické zručnosti a nástroje k prekonávaniu životných prekážok a negativizmu. 

Účastník sa naučí ako sa dívať na nepriaznivé situácie, spozná spôsoby akými riešili podobné a ťažie udalosti významné osobnosti svetovej histórie.

Peter Podlesný je zakladateľom hnutia mužom.sk, ktoré sa venuje mužom a mužnosti v 21.storočí. Je autorom knihy Odovzdávanie ohňa – Čo ti otec nepovedal. Okrem toho je spoluzakladateľom platformy Neobyčajná, kde sa tvorí rozhovory s inšpirujúcimi ženami. V rámci svojich aktivít sa venuje tvoreniu podcastu Mužom, trénuje a mentorsky vedie mužov aj ženy.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.
A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA. Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu: https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa. Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“


Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.Tešíme sa na teba❗


Tvoj Tím DoTVORsa RMKKMáš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com

Post Author: Marián Švekuš