DoTVORsa #17 Ako začať podnikať v tom, čo ma baví?

Máš podnikateľského ducha a nápad, ale stále si sa s ním nerozhýbal? Chceš začať podnikať s tým, čo ťa baví? Ak by som bola na tvojom mieste a mala tvoj krásny vek, začala by som hneď TERAZ. Tak nečakaj a prihlás sa na workshop s Akčnými ženami a dozvieš sa praktické rady, ktoré chýbali nám, keď sme to, čo nás baví premieňali na podnikanie 6 rokov dozadu. Chceme, aby si sa vyvaroval rovnakým chybám a naštartoval to hladko a rýchlo. Tu a teraz. Mám podnikateľského ducha? Odpoveď na základnú otázku.


📍PREČO? Inšpirácia ako, s čím a s kým začať podnikať
📍Úloha talentov v podnikaní – kde sa v tom podnikaní vidím ja sám/a Kedy si vytvárať svoj tím?
📍Čo očakávať od podnikania?
📍Výhody prečo tu a teraz?
📍Dobré rady nad zlato…
📍Malý pohľad do zákulisia komunity a magazínov Akčné ženy
📍Príklady z praxe👩🏻Martina Novotná, zakladateľka mediálnych portálov, prvého online magazínu a komunity pre podnikateľky na Slovensku, Akčné ženy.

Hlavnou myšlienkou a cieľom celého projektu je tvoriť priestor pre spájanie, podporu, vzájomnú pomoc, zdieľanie skúseností, marketingovú podporu a inšpiráciu pre podnikateľky. Za štyri roky zorganizovali Akčné ženy eventy pre viac ako 12 000 žien.

V súkromí je Martina dvojmama, nadšenkyňa startupov a dobrých ľudí. Prvý portál Akčné ženy zakladala počas materskej dovolenky. Dnes má okolo seba tím ľudí z rôznych kútov Slovenska, ona sama žije v Prahe. Rozvíja magazíny, organizuje eventy a tvorí klubovú platformu, kde sa združujú akčné ženy, ktoré napĺňajú heslo = ženy, ktoré robia, čo milujú.Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.


A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA. Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu: https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5 Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa. Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“


Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.Tešíme sa na teba❗


Tvoj Tím DoTVORsa RMKKMáš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com

Post Author: Marián Švekuš