DoTVORsa #13 Dopad a hodnotenie v osobnom i projektovom živote

Tvoríme plány📝, pracujeme na projektoch a plníme úlohy✅. Nielen v pracovnom ale aj v osobnom živote.
📍Ako ale zistíme, či naše projekty prinášajú zmenu?
📍Ako zistíme, či táto zmena je pozitívna?

Počas dvoch hodín online workshopu budeme monitorovať, hodnotiť, intervenovať a odpovedať na potreby našich cieľových skupín, s ktorými pracujeme alebo budeme pracovať.🎯Cieľom školenia je podpora analýzy📊 a skúmania hodnotenia dopadu, ktorá spadá do oblasti monitorovania a hodnotenia u pracovníkov s mládežou 🧒a tých, ktorí odpovedajú na potreby cieľových skupín, s ktorými pracujú. Hodnotenie dopadu ako systematické skúmanie a analýza programov a projektov zameraných na mobilizáciu a aktivizáciu mladých ľudí je obzvlášť dôležité pre zabezpečenie ich objektívneho hodnotenia.

Mgr. et Mgr. Petra Papierníková Zakladateľka OZ EduEra, projektová manažérka, frekventantka v dlhodobom systemickom psychoterapeutickom výcviku. Momentálne pôsobí na Univerzite Komenského ako pedagóg🧑🏼‍🏫 a končiaci doktorand a ako facilitátorka a organizátorka vzdelávacích aktivít pôsobí mnoho rokov nielen na Slovensku 🇸🇰ale aj v zahraničí, počas ktorých sa zameriava na témy ako projektový manažment, neformálne vzdelávanie, 🪴ekokoučing, problem solving.Ako školiteľka sa zameriava na mapovanie🗺️, navrhovanie, vývoj🔝 a poskytovanie, hodnotenie vzdelávacích programov (externe alebo interne) pre podniky, školenia ľudských zdrojov, mimovládne organizácie a mládežnícke komunity.

Jej snahou je prepájať neformálne a formálne vzdelávanie 👩🏻‍🎓spolu s neziskovým a ziskovým sektorom a budovať komunitné nastavenie v spoločnosti.Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.
A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA.


🙋Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu:https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa.Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“


Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.Tešíme sa na teba❗


Tvoj Tím DoTVORsa RMKKMáš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com

Post Author: Marián Švekuš