DoTVORsa # 12 Nauč sa koncentrovať pomocou mindfulness techník!

Máš problémy sústrediť sa? Čítaš tri krát tú istú stranu, lebo si bol mysľou inde? Nič sa nedeje! Pokiaľ ti nikto nepovedal, ako rozvíjať svoju sústredenosť, nemáš to ako vedieť. Našťastie máš možnosť prísť na tento workshop, kde sa naučíš praktické techniky, ktorými si svoju pozornosť zlepšíš. Lepšia koncentrácia znamená väčšiu efektivitu, lepšiu pamäť, sebaovládanie a viac ušetreného času. Ako funguje cyklus koncentrácie
📎Ako sústredenosť ovplyvňuje kvalitu tvojho života
📎Ako využiť každodenné činnosti na trénovanie mysle
📎Ako využiť meditáciu pre rozvoj pozornosti
📎Ako na svojej koncetrácii môžeš stavať do budúcnosti

Matej Hrabovský je psychológ, kouč a mindfulness lektor. Pôsobí na Ústave sociálnej a behaviorálnej medicíny Lekárskej fakulty v Košiciach, v Centre pre psychické funkcie vo Vranove nad Topľou, v Centre osobnostného rozvoja pre detí a dospelých v Košiciach, a má vlastnú prax na organizáciu workshopov, koučing a mindfulness programy. Pomocou svojho projektu @Blog Za Bytie popularizuje meditáciu, mindfulness a témy osobnostného rozvoja a pozitívnej psychológie pomocou článkov a videí na Instagrame, Facebooku, Tiktoku či Youtube.Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.


A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA.
👇👇👇🙋Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu: https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa.Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.


Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.


Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.Tešíme sa na teba❗


Tvoj Tím DoTVORsa RMKKMáš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com

Post Author: Marián Švekuš