DoTVORsa #5 Ja ako značka I. & #6 Ja ako značka II.

Máš pocit, že ľudia okolo teba sa vedia predať🛍️, ale ty nevieš ako na to? Netušíš ako komunikovať samého seba v médiách📲 (sociálnych aj klasických)? Čo komunikovať a kde to komunikovať? Aké máš silné 💪🏼a slabé 👎🏼stránky, príležitosti a riziká a zároveň svoju vlastnú konkurenčnú výhodu? Pozri sa na seba ako na značku a prihlás sa na môj workshop 🙂.

Na tomto workshope zistíš aká komunikácia 🙊🙉🙈pre vhodná pre teba podľa cieľa, ktorý sleduješ. Vyberieme témy, o ktorých by si mal komunikovať a ktoré médiá voliť. Spoznáš viac seba 🤴a urobíš si svoju vlastnú SWOT analýzu. Dozvieš sa ako využiť sociálne médiá 📲či ich vôbec využiť a v akej miere. Získaš jednoducho základ na to, aby si získal prácu svojich snov👩‍🍳, či začal podnikať v tom v čom si dobrý 🙂

Workshop bude rozdelený na dve časti, prvá sa uskutoční 26.10.2022 o 17:00 a druhá časť bude 27.10.2022 o 17:00 hod..

👱🏻‍♀️Tatiana je nadšená manažérka a marketérka, ktorá má viac ako 15 ročné skúsenosti v manažmente a marketingu. Zároveň marketing, marketingovú komunikáciu a marketing v sociálnych médiách aj vyučuje na Ekonomickej univerzite, na ktorej si spravila aj doktorát v odbore „Marketingový a obchodný manažment“. Tri roky viedla ako generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva rádio Europa 2. Má veľké množstvo skúseností s prácou s talentmi a rôznorodými ľuďmi vo firmách a objavovaním a využitím ich potenciálu.

Viac info na FB evente.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA.

🙋Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu: https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5.

Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa.Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba❗
Tvoj Tím DoTVORsa RMKK

Máš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com.

#radamladezekosickehokraja#rmkk#dotvorsa#minedu#iuventa#nivam#workshopykosice#kosickykraj#kosice#ikosice #tatianaondriskova

Post Author: Marián Švekuš