!!! Zmena DoTVORsa #2 Mindset/Soft skills/Talenty Termín presunutý na 22.11.2022

Mindset je všetko alebo všetko je v hlave🤔. Ako sa nastaviť na úspech🫅🏼. Ako zostať pozitívny ☺️a motitovaný? EQ, motivácia a empatia sú najsilnejšie💪🏼 zbrane každého dobrého lídra. 🗣️Soft skills boli dlho stigmatizované za femininné, slabé a nepresvedčivé. Práca na EQ zlepší Váš vzťah k sebe samému, k vašim kolegom, v práci 👩‍💻aj doma. 🏠EQ+IQ=úspech.

👩‍💼Michaela je slovenská🇸🇰 podnikateľka, mentorka a autorka. Michaela sa stala známou vďaka účasti v česko-slovenské televíznej šou Masterchef, po ktorej viedla kurzy varenia, hosťovala v televíznych reláciách, účinkovala v reklamných kampaniach a vydala vlastnú kuchársku knihu. Následne otvorila sieť bistro kaviarní a výrobu koláčov Králiková Cafe & Cakes a Manufacture. Vplyvom pandémie a rozvodu odišla z kaviarenského priemyslu a svoje podnikanie transformovala do online predaja a poradenstva v podnikaní – momentálne pracuje v agentúre Effectix ako kreatívny copywriter a ideamaker. V aktuálnom roku sa stala Google Certifikovanou Trénerkou pre podnikanie a soft skills. Robí školenia, kurzy a prednášky, mentoruje a prednáša na témy duševného zdravia, osobnostného rozvoja a budovania osobnej značky.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii. A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA.

👇

🙋Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu:
https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5 Neváhaj❗ Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa. Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie. Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Už opravený aktuálny termín.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.Tešíme sa na teba❗
Tvoj Tím DoTVORsa RMKK

Máš nejaké otázky ❔ Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com.

Post Author: Marián Švekuš