Koncoročná vianočka v RMKK

Sme radi, že je rok 2021 na konci a že sa môžeme tešiť na nový rok. Bol náročný ale tak nič to nemení na tom, že ideme ďalej.

Kvôli viacerým okolnostiam bolo náročné sa stretnúť osobne na grilovačke, ktorú sme plánovali a tak sme dúfali, že aspoň na vianoce sa situácia uvoľní a budeme sa môcť stretnúť a spoločne zhodnotiť uplynulý rok.

Nakoniec ani koncoročné stretnutie nevyšlo podľa našich predstav a z tradičnej kapustnice to bola len vianočka 🙂 Ale o to úprimnejšie si vážime, že sme sa mohli stretnúť aspoň mi piati 😉

Určite sa pýtate čo znamená tá prvá fotka. Áno nastali komplikácie a deň pred stretnutím, sme museli ešte riešiť problém s toaletou. Nakoniec sa všetko podarilo a mohli sme pozvaných hostí a priateľov privítať v našich vynovených (čerstvo vymaľovaná workshopová miestnosť ) priestoroch bez obavy, že niečo vybuchne.

Aj keď nás nebolo veľa a energie po sivatkoch bolo pomenej užili sme si to a porozprávali o plánoch na prichodzí rok 2022 😉

A keďže nás mrzelo, že sme sa nestretli prvý krát v histórii RMKK sme rozposlali vianočné priania a poďakovania za uplynulý rok. * poznámka na záver. Ak ste si v schránke ešte nenašli obálku s našim prianím a maličkým darčekom tak sme na vás asi zabudli alebo vám pán poštár stratil náš darček.

Ak si myslíte, že aj vy si maličký darček za spoluprácu s nami zaslúžite aj vy neváhajte nás kontaktovať a celú vec napravíme 😉

A tu zopár fotografií, že tých z vás s ktorými sme spolupracovali nebolo málo tu je dôkaz 😉

Ďakujeme Vám za priazeň a spoluprácu a prajeme pekné sviatky 😉 Ho Ho Ho

  • poznámka redakcie, prvý krát sme koncom roka nemuseli ukončovať akcie, kontrolovať či sme financie z dotácie minuli správne a všetky.

Post Author: Marián Švekuš