WeKEc podcasty – 003. Porazil zákernú chorobu a teraz pomáha tým, ktorí ňou prechádzajú tiež

Hovorí sa, že dobro sa chváli samo. Nám to však nedalo a rozhodli sme sa mu trošku pomôcť. Preto sme si ako ďalšieho hosťa do WeKEcu zavolali dobráka dušou i telom, Martina Mušinského, ktorý je prezidentom spoločnosti Detskej onkológie v Košiciach. Pomáhanie deťom je niečo, bez čoho si svoj život nevie už ani predstaviť. Robí pre nich aj nemožné a my sme to nechceli nechať bez povšimnutia. Ako sa k tejto dobrovoľníckej činnosti dostal, čo robí rád vo voľnom čase a ako môžeš pomáhať deťom aj Ty, sa dozvieš v rozhovore s Martinom Mušinským. Toho vyspovedala naša Romik.

#detskaonkologiakosice #dobrovolnictvo #pomocdetom #stvorlistok #sTOPa2020 #sTOPaaktivnyobcan #wekec #podcast #mykecame #kecamenavychodze #mladipremladych #romik

Budeme radi za každý váš odber, zdieľanie, páčik, vypočutie ?Držte palce aby ich tohto roku pribudlo minimálne 15 ? Ďakujeme všetkým, ktorí sa na tomto projekte podieľajú, fandia nám, resp. už rozmýšľajú ako pridať ruku k dielu ? Úspešný zvyšok týždňa všetkým ?

Podcast plný úspešných ľudí, inšpirácií, príbehov. 👀 Vďaka nám sa dozvieš o zaujímavých projektoch a podujatiach, aktuálnych výzvach, neformálnom vzdelávaní a o organizáciách pracujúcich s mládežou a pre mládež.

Tento 🎧 podcast vznikol v rámci projektu 📣 HLAS MLADÝCH 2020 – Košický kraj, podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba!
Tvoj Tím RMKK

#wekec #kosickykraj #minedu #iuventa #ksk #mladimladym #nielenpremladych

Post Author: Marián Švekuš