Hodnotiace stretnutie DoTVORsa 2020 – poďakovanie partnerom

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Pozývame ťa na záverečné hodnotiace stretnutie k sérii online workshopov DoTVORsa 2020, ktoré sa bude niesť v pohodovom duchu. 

Cieľom stretnutia bude zhodnotenie celej série workshopov a ich úrovne, aby sme ich vedeli v budúcom roku pripraviť o niečo lepšie. My už teraz vieme, v čom by sme sa mali zlepšiť, no chceme počuť aj tvoj názor, ktorý je pre nás dôležitý. Teraz je rad na tebe, aby si nám s odstupom času vedel povedať, čo si od workshopov očakával a čo ti dali. 

Aby sme ťa viac motivovali, pripravili sme si pre teba napríklad tombolu, predstavenie našich partnerov a organizácie, s ktorými spolupracujeme a ktoré sa zapojili do nami organizovaných aktivít. Každý z partnerov tak venoval menší balíček, ktorý môže byť tvoj. Súčasťou programu bude aj ocenenie TOP 10 účastníkov, ktorí mali najvyššiu účasť na workshopoch. Ak si sa z rôznych časových či pracovných povinností nemohol zúčastniť až desaťkrát, nezúfaj. Máme prekvapenie aj pre účastníkov, ktorí boli na našich online workshopoch minimálne 4-krát. 

Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ?? Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba!
Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová