DoTVORsa #22 Vypracuj si marketingovú stratégiu na svoj produkt

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

V dnešnej dobe je dobré vedieť, ako správne svoj produkt odprezentovať. Dôležitejšie však je, aby si mal na svoje podnikanie správne vypracovanú marketingovú stratégiu. Nevieš ako na to? V rámci webináru ti predstavíme jeden z najpopulárnejších marketingových frameworkov súčasnosti. Vzorec See-Think-Do-Care kombinuje cieľové publiká, obsah, kanály a vyhodnocovanie a umožňuje tak vytvárať efektívnu marketingovú komunikáciu. Marketing je potrebné vnímať komplexne s ohľadom na ciele, ktoré chceš dosiahnuť.  Na tomto workshope ti ukážeme, ako to celé funguje a interaktívne ti pomôžeme pripraviť si vlastnú stratégiu. 

Workshop Vypracuj si marketingovú stratégiu na svoj produkt je ideálny pre tých, ktorí pracujú na vlastnom projekte alebo podnikaní, aby danú metodiku mohli aplikovať počas workshopu na svoj produkt. Je však vhodný aj pre mladých ľudí, ktorí majú záujem získať marketingové vedomosti a zručnosti z oblasti tvorby marketingovej stratégie.  Na všetky tieto otázky ti odpovie Viktória, ktorá pracuje ako Key Account Manager v digitálnej agentúre Promiseo. V oblasti online marketingu pôsobí už viac ako 7 rokov, viedla desiatky projektov od malých lokálnych start-upov až po nadnárodné korporácie. V marketingu začínala s tvorbou textov, dlhodobo pracovala ako Social Media Specialist, jej aktuálnou náplňou práce je najmä komunikácia s kľúčovými klientmi agentúry a príprava kampaní ako celku. Viktória je zodpovedná za vyhodnotenie a kvalitu kampane, ktorú agentúra dodáva. Zároveň ako Google Certified Trainer vedie desiatky kurzov, ktoré pomáhajú SMEs a nepodnikateľom orientovať sa vo svete marketingu.

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová