DoTVORsa #21 Komunikuj pravdivo a autenticky

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

DoTVORsa #21 Komunikuj pravdivo a autenticky – Prečo sa prihlásiť ???

Niektoré veci sa v živote hovoria ťažko. Či už sa chceš s niekým rozísť, alebo povedať kolegovi , že jeho vtipy sú nemiestne a ponižujú ťa alebo chceš šéfa požiadať o zvýšenie platu. Aj tieto a mnohé ďalšie nepríjemnosti a konfrontácie strašia ľudí. 

Niekedy však mávnuť rukou len aby bolo všetko OK nestačí. Ak sa v človeku nahromadia všetky negatívne pocity, ktoré nie sú ventilované priebežne, vybuchnú ako bomba prevažne v tej najnevhodnejšej chvíli. Ak chceš začať udržiavať zdravé vzťahy v škole, na pracovisku či v súkromí, musíš začať byť viac úprimný. Na tomto workshope sa naučíš, ako odkomunikovať diskomfort, ktorý chceš zmeniť bez toho, aby si ostal verný svojim hodnotám a nerozhneval si druhú stranu. 

Workshop Komunikuj pravdivo a autenticky je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem naučiť sa asertívne komunikovať svoje postoje, myšlienky a pocity. Okrem toho sa naučíš s ľahkosťou viesť konfrontáciu, pričom ostaneš verný svojím hodnotám. Ako na to, ti povie Ivet, ktorá založila známy projekt Som Idealista, ktorý dnes šíri inšpiráciu medzi tisíckami Slovákov prostredníctvom sociálnych sietí. Ivet vydala už 5 kníh a každá sa stala na Slovensku bestsellerom. Okrem toho už sedem rokov podniká a za ten čas prešla úspešnými aj menej úspešnými projektami. Určite stoja za spomenutie aj jej osobné výzvy. Rok sa liečila pomocou alternatívnej medicíny z ťažkej diagnózy, pri ktorej jej už nevedeli pomôcť ani lekári. Dnes je zdravá, fit a každý deň pracuje na zveľaďovaní svojho projektu Som Idealista. 

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová