DoTVORsa #19 Vyrieš svoje konflikty stratégiou WIN-WIN!

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Konflikty prerastajúce do nepríjemnej hádky sú najhoršie. Kvôli nevysvetleným nedorozumeniam sa zbytočne zhoršujú alebo dokonca končia vzťahy, ktoré nemusia. Sme presvedčení, že mnohým nepríjemnostiam sa dá predísť. Dôležité je naučiť sa a vedieť, ako reagovať na vzniknuté konflikty efektívne. Workshop Vyrieš svoje konflikty stratégiou WIN-WIN! je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem osvojiť si efektívne stratégie riešenia konfliktov a naučiť sa dávať a prijímať konštruktívnu kritiku. To všetko ťa naučí lektorka Natália Vince, ktorá je psychologička, vedúca referátu metodiky a projektov na Odbore školstva KSK a dokonca aj lektorka salsy. Natália má blízko k mladým ľuďom, nakoľko učila na strednej škole. Tento workshop si užiješ, pretože Natália preferuje neformálne zážitkové učenie a otvorený dialóg. 

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová