DoTVORsa #18 Nazri do tajov event manažmentu

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Zorganizovať event, festival či iné spoločenské podujatie nie je malina. No s radami a vedomosťami, ktoré sa naučíš na tomto workshope to zvládneš ľavou-zadnou. Nazri do tajov event manažmentu a oboznám sa s nevyhnutnými súčasťami organizácie akéhokoľvek eventu akými sú:
– prípravná fáza eventu (na čo všetko je treba myslieť) 

– organizácia počas obdobia príprav 

– priebeh a realizácia eventu
– vyhodnotenie
– hrozby a riziká
– ako nestratiť víziu 

Workshop ti poskytne základný prehľad toho, s čím sa môžeš stretnúť pri príprave a realizácii podujatia, pomôže ti naučiť sa ako odhaľovať riziká, zvýšiť efektívnosť v postupných krokoch a usmerní ťa pri tvorbe úspešného eventu. Online školenie Nazri do tajov event manažmentu je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem získať základný prehľad toho, ako zrealizovať svoju myšlienku spoločenskej udalosti, a doviesť to do finálnej podoby. 

A kto bude lektorom tohto workshopu? Erik, ktorý vedie Asociáciu DJov a hudobných producentov Slovenska #djcamp. Takisto je profesionálnym DJom od roku 1998 a konateľom eventových firiem.

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová