DoTVORsa #16 Praktické skúsenosti pre riadenie tímu

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Nestavaj sa vo svojom či už súkromnom alebo pracovnom živote k situáciám pasívne. Buď proaktívny a zvedavý. Prečo? To sa dozvieš na ďalšom online školení.

Po jeho absolvovani budeš rozumieť viacerým pojmom, napríklad aj aký je rozdiel medzi manažérom – kontrolórom a manažérom podporujúcim svoj tím. 

Workshop Praktické skúsenosti pre riadenie tímu je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem prejsť oblasťami sociálnych spôsobilostí a pripraviť sa na riadenie tímu. Celým školením ťa bude sprevádzať Rudolf Takáč, ktorý má vyše 22 rokov praxe v strategickom a projektovom riadení. Od roku 2006 sa venuje rozvoju sociálnych spôsobilostí a vedeniu tímov. Rudolf aktívne prednáša na konferenciách a seminároch vo Viedni, Prahe, Zürichu, či dokonca na svetovom kongrese IPMA v Rotterdame, kde prednášal o novom koncepte strategického riadenia Dynamic Strategy Insights. V roku 2006 založil tréningovú a konzultačnú spoločnosť 2BCognitus. Najnovšie spolu so svojimi kolegami vytvoril a spustil vzdelávacie portály www.managerport.com a www.managerport.sk.

Venuje sa vzdelávacej činnosti mládeže najmä v Košiciach, odkiaľ pochádza. Je takisto spoluautorom publikácie Uzda na projekt a autorom viacerých výukových programov. 

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová