DoTVORsa #11 – Workshop #IamRemarkable

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Rozprávanie o svojich úspechoch je pre viacerých ľudí celkom náročné. Niekedy dokonca cítia na verejnosti hanbu, keď sa majú pochváliť svojim úspechom. Prečo je to tak a ako sa to dá napraviť sa naučíme spoločne workshope, ktorý bude predovšetkým o tebe. 

#IamRemarkable je iniciatíva spoločnosti Google, ktorá ti s tým rada pomôže. Workshopom prešlo globálne už vyše 140-tisíc ľudí, tak neváhaj a pridaj sa k nim. S lektorkou Máriou sa spoločne pozrieme na predsudky spájané so sebapropagáciou a naučíme sa vnímať pozitívne vlastnú hodnotu. Určite to zužitkuješ pri hľadaní nového zamestnania, pri požiadaní o povýšenie, ale aj v súkromnom živote.

Prestaň sa báť a vystupuj sebavedomo, ukáž čo v tebe je a hovor o tom nahlas. Ako na to, ťa naučí Mária, ktorá získala magisterský titul na Univerzite Komenského v Bratislave, v odbore manažment so zameraním na marketing. Popri tom študovala vo francúzskom Lyone a v hlavnom meste Spojených štátov amerických. Ešte v prvom ročníku na vysokej škole začala stážovať v Google Slovensko a dnes pracuje ako Grow with Google Manager. So skupinou kamarátov vedie neziskovú organizáciu Consulting Club Bratislava, mentoruje v programoch IAmbitious a Duke of Edinburgh. Taktiež je certifikovanou lektorkou #IamRemarkable a mamou pol ročnej Anemari. 

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová