DoTVORsa #10 – Nemáš čas? Nestíhaš?

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Kto ešte nepoužil vetu: sorry, nemám čas? Práve táto veta sa dostala do nášho života viac, než by sme chceli. Ale ako na to, aby sme konečne mali čas na všetko, čo chceme? Počas tohto školenia zistíš, čo je to manažment vlastného času, ako ho využiť čo najefektívnejšie a ako nepremárniť drahocené hodiny svojho života napríklad nekonečným scrollovaním na sociálnych sieťach. 

Lektor Jakub Szepesgyorky ťa všetko toto naučí počas workshopu s názvom Nemáš čas? nestíhaš? Jakub je vášnivým cestovateľom, ktorý rád objavuje európske krajiny. počas svojich ciest sa aj veľa naučí a svoje vedomosti posúva ďalším mladým ľuďom vo svojom okolí. 

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová