DoTVORsa #7 – Naštartuj svoje kreatívne myslenie

DoTVORsa

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Máš pocit, že ti chýba kreativita?

Potrebuješ sa naštartovať ku kreatívnemu mysleniu? Tento workshop ti s tým pomôže. Poď zistiť svoje silné stránky v kreatívnom myslení. Program workshopu bude interaktívny a budeš si môcť vyskúšať aj aktivity, hry a cvičenia na podporu základných vlastností kreatívneho myslenia ako je flexibilita, fluencia a originalita. Získaš tipy ako si kreativitu rozvíjať sám, ale aj spolu s ostatnými. Tvoj mozog zažije kreatívnu rozcvičku plnú inšpirácie.

Lektorka Alexandra Kello sa venuje rozvoju ľudí a tímov. Pracuje ako lektorka/konzultantka/mentorka a už viac ako 15 rokov a pôsobí v oblasti vzdelávania a osobného rozvoja. Venuje sa práci s klientmi z biznisu, ale aj učiteľmi, študentmi a neziskovým sektorom pod vlastnou značkou – Kreatívne myslenie. Jej srdcovkou je rozvoj kreatívneho myslenia, kreatívne riešenie problémov, vedenie ľudí a tímov. Je propagátorkou prepájania kritického a kreatívneho myslenia a ich využitie v pracovnom aj osobnom živote. Vo svojich tréningoch sa snaží ľudí inšpirovať, aby v živote tvorili a rástli.

Workshop “Naštartuj svoje kreatívne myslenie!” je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem naštartovať svoje kreatívne myslenie a zistiť ako kreativitu trénovať.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Zoom, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru a mikrofón. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.

A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne ZDARMA.

Neváhaj však, počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu zúčastniť sa. DoTVORsa!

Po prihlásení ťa budeme informovať o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situáciá, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová