DoTVORsa #5 – Mindfulness pre šťastie a špičkový výkon

DoTVORsa

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Keby si videl reklamu na tabletku, ktorá môže pomôcť pociťovať väčšiu pohodu, duševnú rovnováhu a odolnosť voči stresu, objednal by si si ju? A čo ak by ti táto tabletka vedela zvýšiť pracovnú pamäť, zvýšila tvoju emocionálnu inteligenciu a vedel by si sa vďaka nej lepšie rozhodovať, koľko by si za ňu bol ochotný zaplatiť? 

Žiaľ, taká tabletka neexistuje. Poznáme však celé spektrum techník, ktoré pri pravidelnom tréningu dokážu ešte viac, ako spomínané neexistujúce tabletky. Príď sa dozvedieť viac na workshop Mindfulness pre šťastie a špičkový výkon a získaj kľúč k svojim možnostiam, o ktorých si možno doteraz ani netušil. To všetko ťa naučí lektor Matej Hrabovský, ktorý sa venuje predovšetkým témam akými sú meditácia a mindfulness venuje od začiatku štúdia psychológie a to nielen vo výskumných aktivitách, ale aj v praxi. Má skúsenosti s rozvíjaním mindfulness u zdravých aj duševne chorých ľudí. Okrem toho oboznamuje ľudí o možnostiach mindfulness aj cez svoj projekt Blog Za Bytie.

Workshop je zadarmo a  bude prebiehať ONLINE formou prostredníctvom Google Meet. Na toto podujatie je však potrebné registrovať sa na http://goo.gle/DoTVORsa. Neváhaj však veľmi dlho, pretože na toto online školenie je obmedzený počet účastníkov, čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš zúčastniť sa. Prihlásiť sa môžeš do 26.10.2020 do 20:00. Po registrácii ti pošleme emailom ďalšie informácie a podrobnosti o pripojení sa na workshop. 

Toto podujatie je organizované s pomocou dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMK

Post Author: Jana Beerová