DoTVORsa #4 – Nenechaj sa manipulovať!

DoTVORsa

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Tento workshop ti umožní pochopiť čo je a čo nie je manipulácia. Ukáže ti spôsoby, ako môžeš manipulácii zo strany druhých ľudí zabrániť, alebo ako jej predchádzať.

Rudolf má vyše 22 rokov praxe v strategickom a projektovom riadení. Rozvojom sociálnych spôsobilostí a vedením tímov sa zaoberá od roku 2006. Prednáša na odborných konferenciách a seminároch vo Viedni, Prahe, Zürichu či na svetovom kongrese IPMA v Rotterdame, kde prednášal nový koncept strategického riadenia Dynamic Strategy Insights.

V roku 2006 založil tréningovú a konzultačnú spoločnosť 2BCognitus. Najnovšie spolu so svojimi kolegami vytvoril a spustil vzdelávacie portály.

www.managerport.com a www.managerport.sk.

Venuje sa vzdelávacej činnosti mládeže najmä v Košiciach, odkiaľ pochádza. Je takisto spoluautorom publikácie Uzda na projekt a autorom viacerých výukových programov.

Workshop “Nenechaj sa manipulovať!” je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú pochopiť a lepšie vnímať manipuláciu ako nebezpečenstvo a poskytne mu dostatočnú výbavu aj pre jej obranou.

Workshop bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru a mikrofón. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.

A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne ZDARMA.

Na toto podujatie je potrebné sa registrovať v tomto linku: http://goo.gle/DoTVORsa 

Neváhaj však, počet miest je obmedzený na 12 účastníkov. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu zúčastniť sa.

Po prihlásení ťa budeme informovať o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situáciá, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová