KONCOROČNÁ VIANOČNÁ KAPUSTNICA V RMKK

20.12. po šialenom tempe, ktoré sme zažívali od októbra do 19.12. (workshopy a posledná 6. konferencia v Košiciach) sa nám podarilo zorganizovať koncom roka stretnutie zástupcov členských organizácií, priateľov a sympatizantov RMKK s cieľom posilniť postavenie RMKK ako strešnej organizácie zastupujúce iné organizácie a neformálne skupiny pracujúce s mládežou a pre mládež. Cieľom týchto priateľských a neformálnych stretnutí, je identifikovanie sa s členstvom RMKK a posilnenie postavenia RMKK ako strešnej organizácie, ktorá vytvára pozitívne a motivačné prostredie na spoluprácu medzi nami mládežníckymi organizáciami, ktorých spája jeden spoločný cieľ. Tým cieľom sú lepšie podmienky a podnetné prostredie pre mladých ľudí v Košickom kraji.

Pri akej lepšej príležitosti koncom roka sa vieme stretnúť ako pri predvianočnej kapustnici. Je to tradícia v ktorej chceme pokračovať a ktorú sme začali len minulého roku. Myslíme si všetci, že podobné ztmeľovacie stretnutia sú pre takýto tip organizácií ako sme my veľmi veľmi dôležité aby to nebolo stále len o práci ale aby tento tým, ktorý budujeme vedel spolu fungovať. Hlavne aby sme sa lepšie spoznali, boli si bližší a vedeli sa porozprávať aj o bežných veciach nielen o práci.

Ako aj tento rok ukázal, zatiaľ nám to nejde a keď sa vidíme stále všetci myslíme len na prácu 😀

Prvý-krát sme si ale rozdali darčeky. Každí mal za úlohu priniesť nejakú maličkosť a následne prostredníctvom žrebovania si vyžreboval niekoho komu túto maličkosť podaroval 🙂 bolo to príjemné a celkom sme sa pri tom nasmiali 😀 až tak že sme popri tom zabudli robiť fotky :/ ale aspoň niečo z toho.

Každá organizácia každá komunita a nielen mladých ľudí potrebuje občas vypnúť a užívať si spoločné chvíle len tak. Tak ako sa nám to opäť podarilo pár dní pred Vianocami v roku 2019.

Ďakujeme veľmi pekne aj za tieto priania do nového roka 😉 Veríme, že sa mnohé z nich splnia 😉 Držte nám palce a pridajte sa k nám.

Post Author: Marián Švekuš