Konferencia Spolu dokážeme viac – Spišská Nová Ves

Prvá z cyklu konferencií mládeže v roku 2017 je za nami a ďakujeme všetkým, ktorí prišli – mladým ľuďom, hosťom a spíkrom. V Spišskej Novej Vsi nám bolo skvelo a zároveň sme získali množstvo podnetov, informácii a inšpirácií.

Dátum konania: 8. 11. 2017

Miesto konania: Múzeum Spiša, Letná 50, Spišská Nová Ves

Na konferencii sa v dvoch blokoch predstavili: Rada mládeže Košického kraja, Krajská rada žiackych školských rád Košického kraja, IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže, OZ Mladí ľudia a život, Projekt MP, T-Systems Slovakia – Duálne vzdelávanie, Google – Digitálna garáž. Po prednáškach, počas ktorých publikum aktívne kládlo otázky nielen naživo, ale aj prostredníctvom sli.do, nasledoval workshop, na ktorom mladí účastníci hľadali odpovede na otázky súvisiace s ich životom v škole či v meste.

Svojou účasťou nás potešil aj primátor PhDr. Ján Volný, PhD., ktorý sa prihovoril účastníkom konferencie a zástupcovia Oddelenia školstva mesta Spišská Nová Ves.

Fotografie z konferencie nájdete na https://www.facebook.com/RMKKE/posts/1648073871882837

Pozrite si reportáž TV REDUTA: http://www.snv.sk/archiv?video=171113-2

Cyklus Konferencií bol podporený z dotácie Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Post Author: Jana Beerová