DoTVORsa #4 Budovanie značky – firemnej či osobnej

⭐️Brand building / marketing.⭐️
Rozpoznateľnosť svetových 🌏 brandov nie je v iných marketingových nástrojoch, ktoré používajú, ale v kreativite a obsadení si tém, o ktorých daná značka hovorí. Každý brand je ako osoba – má svoj štýl👕, má jazyk 👅ktorým hovorí, svoje hodnoty, svoje farby🎨, svoju osobnosť🕵️‍♀️.

📍Chcete vybudovať značku zo svojho mena?
📍Ako na to? To sa dozviete na workshope.

👩‍💼Michaela je slovenská 🇸🇰 podnikateľka, mentorka a autorka. Michaela sa stala známou vďaka účasti v česko-slovenské televíznej šou Masterchef, po ktorej viedla kurzy varenia, hosťovala v televíznych reláciách, účinkovala v reklamných kampaniach a vydala vlastnú kuchársku knihu. Následne otvorila sieť bistro kaviarní a výrobu koláčov Králiková Cafe & Cakes a Manufacture. Vplyvom pandémie a rozvodu odišla z kaviarenského priemyslu a svoje podnikanie transformovala do online predaja a poradenstva v podnikaní – momentálne pracuje v agentúre Effectix ako kreatívny copywriter a ideamaker. V aktuálnom roku sa stala Google Certifikovanou Trénerkou pre podnikanie a soft skills. Robí školenia, kurzy a prednášky, mentoruje a prednáša na témy duševného zdravia, osobnostného rozvoja a budovania osobnej značky.

Viac info na FB evente.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré 🌐 internetové pripojenie, webkameru 🎥 a mikrofón🎤. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne 🆓 ZDARMA.

🙋Prihlás sa na workshop vyplnením formulára, ktorý nájdeš tu: https://forms.gle/CjnQC4W3Yje3nZtt5

Neváhaj❗Počet miest je obmedzený. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu 🍀 zúčastniť sa.Po prihlásení ťa budeme informovať📨 o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Séria workshopov je podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR 🇸🇰 v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situácií, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba❗
Tvoj Tím DoTVORsa RMKK

Máš nejaké otázky ❔
Napíš nám do chatu alebo na dotvor.sa@gmail.com.

#radamladezekosickehokraja#rmkk#dotvorsa#minedu#iuventa#nivam#workshopykosice#kosickykraj#kosice#ikosice#MichaelaKráliková

Post Author: Marián Švekuš