DoTVORsa #9 – Zlepši svoju komunikáciu v online priestore

online

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Na tomto workshope sa dozvieš, čo patrí medzi základné prvky komunikácie v online prostredí.

Po tomto workhope dokážeš tiež nastaviť spoločné pravidlá pre online tím a viesť efektívnu komunikáciu s členmi tímu.

Rudolf má vyše 22 rokov praxe v strategickom a projektovom riadení. Rozvojom sociálnych spôsobilostí a vedením tímov sa zaoberá od roku 2006. Prednáša na odborných konferenciách a seminároch vo Viedni, Prahe, Zürichu či na svetovom kongrese IPMA v Rotterdame, kde prednášal nový koncept strategického riadenia Dynamic Strategy Insights.

V roku 2006 založil tréningovú a konzultačnú spoločnosť 2BCognitus. Najnovšie spolu so svojimi kolegami vytvoril a spustil vzdelávacie portály

www.managerport.com a www.managerport.sk.

Venuje sa vzdelávacej činnosti mládeže najmä v Košiciach, odkiaľ pochádza. Je takisto spoluautorom publikácie Uzda na projekt a autorom viacerých výukových programov.

Workshop “Zlepši svoju komunikáciu v online priestore” je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem získať praktické skúsenosti z komunikácie v online či v medzinárodných tímoch. Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru a mikrofón.
Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne ZDARMA.Na toto podujatie je potrebné sa registrovať na linku: http://goo.gle/DoTVORsa


Neváhaj však, počet miest je obmedzený. Prihlásiť sa môžeš do 12. 10. 2020 do 20:00. Po prihlásení ťa budeme informovať o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie. Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Tešíme sa na teba

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová