DoTVORsa #3 – Čo je vlastne online marketing?

DoTVORsa

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Na tomto workshope ti Róbert ukáže, čo všetko znamená online marketing, aké má oblasti a čo všetko by ťa na ňom mohlo a malo zaujímať. Aj táto doba dokazuje, že sa dá efektívne fungovať či z domu alebo aj z pláže (ak je wi-fi a ak nie si v karanténe).

Lektor Róbert Lelkes už počas štúdia na vysokej škole spoluzaložil neziskovku UniValue, kde študenti mohli anonymne hodnotiť učiteľov. Neskôr sa začal venovať online performance marketingu a pomáhať firmám rásť v online svete. Taktiež patrí medzi lektorov a vzdeláva ako Google Certified Trainer.

Workshop “Čo je vlastne online marketing?” je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem lepšie pochopiť čo je online marketing, kde sa dajú naučiť jeho základy a ako môže vyzerať práca online marketéra. Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru a mikrofón. Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.

A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne ZDARMA.

Na toto podujatie je potrebné sa registrovať na linku:  http://goo.gle/DoTVORsa 

Neváhaj však, počet miest je obmedzený na 12 účastníkov. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu zúčastniť sa.

Prihlásiť sa môžeš do 19.10.2020 do 20:00.

Po prihlásení ťa budeme informovať o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situáciá, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba! 

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová