DoTVORsa #2 – TOP 5 vlastností pre úspech

DoTVORsa

Hostiteľ: Rada mládeže Košického kraja.

Na tomto školení sa dozvieš praktické informácie o sociálnych spôsobilostiach nielen v projektovom manažmente, ale aj o spôsobilostiach ktoré sú kľúčom k úspechu v každom projekte. Radia sa medzi ne:

Orientácia na výsledok

Motivácia

Vedenie tímu

Sebareflexia

Vyjednávanie

Rudolf má vyše 22 rokov praxe v strategickom a projektovom riadení. Rozvojom sociálnych spôsobilostí a vedením tímov sa zaoberá od roku 2006. Prednáša na odborných konferenciách a seminároch vo Viedni, Prahe, Zürichu či na svetovom kongrese IPMA v Rotterdame, kde predstavil nový koncept strategického riadenia Dynamic Strategy Insights.

V roku 2006 založil tréningovú a konzultačnú spoločnosť 2BCognitus. Najnovšie spolu so svojimi kolegami vytvoril a spustil vzdelávacie portály www.managerport.com a www.managerport.sk.

Venuje sa vzdelávacej činnosti mládeže najmä v Košiciach, odkiaľ pochádza. Je takisto spoluautorom publikácie Uzda na projekt a autorom viacerých výukových programov.

Workshop “TOP 5 vlastností pre úspech” je určený primárne mladým ľuďom od 14-30 rokov, ktorí majú záujem naučiť sa akým spôsobom môžu vybrané sociálne spôsobilosti rozvíjať a ako ich ľahko dokážu aplikovať do svojho každodenného života.

Bude prebiehať ONLINE formou cez Google Meet, takže pre účasť je potrebné mať dobré internetové pripojenie, webkameru a mikrofón.

Link na pripojenie ti zašleme po povinnej registrácii.A vieš čo je na tom úplne najlepšie? Tento workshop je úplne ZDARMA.Na toto podujatie je potrebné sa registrovať na linku: http://goo.gle/DoTVORsa

Neváhaj však, počet miest je obmedzený na max 20 účastníkov. Čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu máš šancu zúčastniť sa. Prihlásiť sa môžeš do 14.10.2020 do 20:00.

Po prihlásení ťa budeme informovať o ďalších podrobnostiach a zašleme ti link na pripojenie.

Toto podujatie je podporené z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu a termínu v prípade nečakaných situáciá, ktoré pri organizácii podujatia môžu nastať.

Tešíme sa na teba

Tvoj Tím RMKK

Post Author: Jana Beerová