POBYTOVÉ VALNÉ ZHROMAŽDENIE RMKK

V dňoch 6.-8. decembra sme si dali malú pauzičku s konferenciami a workshopmi a zorganizovali sme víkendové valné zhromaždenie v prírode neďaleko Košíc v rekreačnom zariadení Zlatá Idka . Skrátka, keď potrebujete načerpať novú energiu, inšpiráciu a kreatívne nápady, ktorých my potrebujeme neúrekom, musíte občas odísť na odľahlé miesto s partiou skvelých ľudí a myšlienky sa budú sypať len tak samé. 

Zišli sa tu samí motivovaní ľudia z rôznych organizácií.

Členské organizácie:

Pozorovateľské organizácie:

Keďže sme sa chceli trochu zahriať pri srdiečku našimi úspechmi, zrekapitulovali sme si celý rok ako aj to čo nás čaká a neminie. A to všetko len aby sme vám v novom roku priniesli ešte kvalitnejší program, museli sme si prejsť to, čo sa nám podarilo aj to, čo nám až tak nevyšlo. Obohatení skúsenosťami, sme sa pustili do plánovania programu nového roku 2020.

Vieme, že spolu zmôžeme oveľa viac a preto sme venovali dlhú diskusiu aj predstave o hľadaní partnerov, ktorí by nám pomohli šíriť našu myšlienku. Najnáročnejšia bola časť kedy sme prechádzali naše stanovy ako aj organizačný poriadok, ktorým chceme do organizácie zaviesť väčší poriadok a profesionalitu. Vyše 5 hodín diskusií, čo áno a čo nie stálo za to. Aj keď sme nové stanovy neschválili, kedže sme neboli uznášania schopný, s výsledkom aktivity sme nadmieru spokojný a stanovy, ktoré ešte bude potrebné v novom roku schváliť považujeme za prepracované, kvalitné a prelomové.

Veľká vďaka v tomto patrí Adamovi Nedoroščíkovi, ktorý so svojimi skúsenosťami zo Spolku medikov mesta Košice, priniseol nový vietor a nový pohľad na naše stanovy ako aj na stanovy iných orgnaizácií pracujúcich s mládežou. To nám potvrdil na slovo vzatý odborník na prácu s mládežou pán Tibor Iro (predseda Asociácia krajských rád mládeže). Samozrejme, po výdatnej večeri sme sa rozbehli v teambuildingovom duchu rôznymi hrami a aktivitami až tak, že sme deň zavŕšili niekoľkohodinovým Kareoke vystúpením. Záznam z tohto kareoke z ohľadom na vaše zdravie nezverejňujeme.

Veríme, že nový rok bude ešte úspešnejší a nám sa podarí osloviť ešte viac mladých cieľavedomých ľudí, ako aj organizácie pracujúce s mládežou, ktorí chcú pomôcť sebe ale aj spoločnosti okolo nás.

Post Author: Marián Švekuš